dimecres, 18 d’abril del 2012

Agraïments i notes - Agradecimientos y notas

Abans de res, gracies a tots i a totes els que hem seguiu.
Només comentar-vos que de mica en mica, intento millorar el blog (i sobretot amb l'ajuda del Carles, que és qui fa les fotos i qui més m'ajuda),
Un cop més gràcies, i gràcies a tots els que hem deixeu comentaris i opinions!

Coca de la Sra Orlanda - Bizcocho de la Sra Orlanda



(recepta de "cocinando con kisa")

Ingredients:

4 ous
100 ml D'Anís
50 ml d'oli de gira-sol
250 ml de llet
400 gr. sucre
400 gr. de farina
1 sobre de llevat royal
1 llimona
una mica de mantega

Procediment:

Ratllar una pell de llimona i reservar.
Pre escalfar el forn a 175º
Posem a batre els ous amb la batedora, i després hi afegim el licor, l'oli, la llet, el sucre, la farina (sobretot la farina tamisada), el llevat i la llimona ratllada. Un cop ben remenat, ho posem en un motlle prèviament untat amb mantega.
Posem a coure al forn 50/55 m

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 65/70 m
Temps de cocció:50/60 m

 

 

www.surtdecasa.cat ....





Serà una guia molt útil per conèixer bons establiments on menjar a les Terres de l'Ebre.

Una iniciativa molt atractiva i que de ben segur que serà ben ùtil.

Per poder-la publicar, han iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami (http://www.verkami.com/projects/1620-guia-surtdecasa-cat-2011) ja que els costos d'impressió són bastant elevats



Per si en voleu més informació, per si hi voleu participar o per si hi voleu col.laborar