dimecres, 25 de juliol del 2012

Ajuda al meu Alt Empordà




Des de Comerç Figueres  :

Benvolguts/des,

Davant de la situació provocada pels incendis que hem tingut a la comarca de l’Empordà, des de Caritas Interparroquial de Figueres volem ajudar a totes aquelles persones que malauradament estiguin patint en primera persona els efectes d’aquest devastador incendi. Per això, estem disposats a oferir qualsevol tipus d’ajuda: adreceu-vos a l’entitat o truqueu al nostre telèfon de contacte 972 50 41 52.

Per aquest motiu, volem també fer una crida a totes les persones i/o entitats socials, jurídiques… que puguin aportar qualsevol tipus d’ajuda a les persones i famílies afectades . Demanem si us plau, roba, mobles, menjar, o qualsevol altra cosa que pugui cobrir d’alguna manera les primeres necessitats. Sabem que estem en moments dificultosos social i econòmicament, però creiem que un petit gra de sorra pot disminuir l’angoixa que poden estar patint algunes famílies empordaneses.

Per qualsevol aportació, per petita que sigui, podeu posar-vos en contacte amb Caritas de Figueres trucant al telèfon o portant quelcom a l’entitat, ubicada a la Plaça Sant Vicenç de Paül, 2, de Figueres (al costat de l’estació de busos).

Malgrat les cendres del nostre Empordà, junts ens en sortirem!



Gràcies per la vostra col·laboració.



Caritas Interparroquial de Figueres
Plaça Sant Vicenç de Paül, 2
Figueres 17600
Telèfon: 972 50 41 52


Si us plau, feu una difusió responsable d’aquest missatge.