dimecres, 3 d’agost del 2011

EL MENU del CELLER DE CAN ROCA

Amb aquest escrit del Celler, faré una excepció a tots els altres escrits dels restaurants, ja que penso que l'experiència va esser única i per tan cal que en quedi constància d'alguna manera
tanta creació, passió, sentiment ha d'ésser valorat d'alguna manera





Olives Caramel.litzades

Bombó de bolets
Espina d'anxova de l'Escala amb tempura d'arròs de Pals
Teula de pollastre a l'ast

Calamars a la romana
Bombó de Campari
Truita de carbassó
Brioix trufat

Amanida verda

Ostra al Palo cortado amb all blanc i negre


Sopa de cireres amb anguila fumada al moscovado, ametlles amargues i gelat de gingebre

Tota la gamba (sorra de gamba, potes fregides, suc del cap...)

Llenguado a la brasa a la manera meunière

Bacallà en brandada

Blanqueta de garrí ibèric al riesling

Roger cuit a baixa temperatura

Adaptació de steak tartar amb gelat de mostassa 2009

Xai amb pebrot i tomàquet a la brasa

Fetge de colomí amb ceba

Núvol de llimona

Postres làctics

Vainilla, regalèssia, caramel i oliva negra



I Els detalls de la casa i amb el Jordi Roca

Celler de Can Roca (Girona)


El Celler De Can Roca
Can Sunyer, 48. Girona. Telèfon: 972222157

JOAN ROCA (cuiner) JOSEP ROCA (cambrer de vins) JORDI ROCA (pastisser), aixi és com és defineixen els tres germans a la Carta de Degustació del Restaurant

El passat dissabte  30 de Juliol de 2011, vaig poder anar a sopar al Celler de Can Roca, només d'entrar ja comences a pensar que serà una estada inoblidable, al entrar per el passadís i accedir al Jardí de davant, i poder divisar els cuiners preparant els plats, va ésser increïble.
A l'entrada ja et fan sentir especial, notes les bones vibracions, i per molt que us vulgui explicar tot el que vaig sentir, veure i degustar, és indescriptible.

Al entrar i atendre't, et demanen si vols veure la cuina, increïble!!! Clar, tot tan net, ordenat i el perfeccionament i la tècnica es comencen a veure entre fogons.

Tot seguit ens adrecem a la nostra taula, on amb el silenci que ho embolcalla tot, quasi no sens les conversacions de les altres taules, de fet, quan ens comencen a explicar com funciona tot, és com si ja no hi hagués ningú més que nosaltres.

Podíem triar entres dos menús, i finalment triem el 2º. Entreteniments, 11 Plats + 3 postres.

Tot és tan gustós, tan elaborat, que de ben segur que les meves paraules no ho sabrien definir, nomes cal dir, que almenys un cop a la vida l'heu de provar!

Tot el servei és increïble, i que dir de les instal.lacions... no hi vaig poder trobar cap pega.
Fins i tot el preu, el vaig trobar raonable amb tot els plaers que vaig poder sentir i degustar.

El millor plat per mi va ser: Adaptació del steak tartar amb gelat de mostassa 2009.

Finalment, alhora de despedir-nos, vaig voler comprar un dels seus llibres, i vaig poder gaudir de conèixer el Jordi Roca.

En breu us penjo tots els plats.

Bona Cuina i endavant Germans Roca!!