dimecres, 23 de març del 2022

HOTEL CASTELL D'EMPORDA - LA BISBAL

 






HOTEL CASTELL D'EMPORDA
Castell d'Empordà 3
17751 LA BISBAL
TEL_:972646254


Castell d’Empordà és un hotel de 4 estrelles situat a les afores de la bisbal . Les seves  habitacions combinen tota la màgia d’un castell mil·lenari amb el disseny i la modernitat dels nostres dies, amb mobles i teixits de tot el món que creen la càlida benvinguda que caracteritza l’hotel.

Un elegant castell envoltat de Camps d’Oliveres en una de les zones més belles de Catalunya, al Baix Emporda. Un autèntic Castell del s. XIV amb una privilegiada posició un petit turó de la zona interior de la Costa Brava
L’hotel disposa de dues piscines, una situada al costat del restaurant Tres Margarit i l’altra situada a la zona de Dalt.

L'hotel i la batalla de Waterloo.: 

El fil conductor entre Castell d’Empordà i Napoleó és l’Albert. Va construir la maqueta més gran d’Europa de la Batalla de Waterloo i, per a acabar l’obra, avui situada al bell mig del castell, li van caldre més de 20 anys. En la representació, de 18 metres quadrats, hi ha 2.000 soldats de joguina i cap a 500 cavalls; tots pintats a mà.

La dèria de construir la maqueta té a veure amb la història de la família de l’Albert. Conservava del seu rebesavi, un veterà de la Gran Armada de Napoleó, un diari on explicava les seves aventures amb l’emperador. Albert també va construir una maqueta de Castell d’Empordà que reviu el setge del segle XI. És a la primera planta, just a sobre de la recepció de l’hotel.


A prop per visitar teniu: la bisbal, Púbol, Torroella ...