Ingredients:
·
Silvestres:
·
Masteguera o estaqueta
·
Borrissol
·
Llicsó
·
Malva
·
D’altres:
·
1 branca api, 2 fulles enciam del país
·
2 carrotes
· Oli, sal, vinagre balsàmic
· Oli, sal, vinagre balsàmic
Procediment:
Pelem les carrotes i les tallem a daus. Tallem l'api a daus. Netegem l'enciam.
Tallem les herbes i les passem per aigua. Les posem en
un plat i posem oli, sal i un bon raig de vinagre balsàmics.
Son herbes que no costen diners, només l’esforç de
buscar-les. I porten més vitamines que un enciam normal.
Per quantes persones: 2
Dificultat: molt fàcil, només cal buscar-les bé i estar
segures de que son comestibles
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 0 m