divendres, 6 d’octubre del 2023

MINI PASTISSOS DE FORMATGE amb melmelada




 Ingredients:

* 600 g formatge fresc

* 200 g sucre morè

* 4 ous

* 200 g farina

* 250 ml de nata líquida

* paper de forn

* flors per decorar

* melmelada al gust

 

Elaboració :

En un vol hi posem el formatge i el sucre i batre amb en energia fins que quedi cremós. Ara hi afegim el ous i ho remolguem amb les varilles fins que quedi una massa fina . Afegim la farina i anem removent i per últim afegim la nata i continuem batin suaument.

Escalfem forn.

Ara agafem una plata i la forrem de paper per posar al forn. Ara ja hi podem abocar la massa.

I ja podem posar a coure al forn un 45m.

Bona cuina i bon profit!

 

 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m

 

Ho maridem amb: Garnatxa del Empordà