diumenge, 8 de maig del 2022

LLUÇ DE PALANGRE AL FONR AMB PATATES



Ingredients:

*  lluç de palangre

* 4 patates

* 3 pastanagues

* 1 ceba

*  ½ pebrot vermell

*  3 alls

*  1 fulla de llord

*  fulla de julivert

* oli, sal, pebre, raig de vi blanc.

Elaboració :

 

He demanat al Víctor de Va de mar (la meva peixateria de confiança), un peix per fer al forn. Aquest cop  he agafat aquest lluç de palangre, i ell me’l ha preparat i netejat.

Pelem les patates, les pastanagues i la ceba. Netegem el pebrot.

Posem oli a la safata, afegim totes les verdures laminades. Posem un pols de sal i una raig més oli per damunt. Afegim els alls i la fulla de llord. Ara és el torn d’un bon raig de vi blanc.

Posem a coure dalt i vaig a 180º, 45 m.

Si ja comença a rossejar, podem afegir-hi el peix damunt. Posem una mica de julivert tallat fi i ho deixem coure 25 m .

 

Bona cuina i bon profit!

 

 

 

 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 80 m

Temps de cocció: 70 m

 

Ho maridem amb: Vi blanc, Mabre 2021.