Ingredients:
* lluç de palangre
* 4 patates
* 3 pastanagues
* 1 ceba
* ½ pebrot
vermell
* 3 alls
* 1 fulla de
llord
* fulla de
julivert
* oli, sal, pebre, raig de vi blanc.
Elaboració :
He demanat al Víctor de Va de mar (la meva peixateria
de confiança), un peix per fer al forn. Aquest cop he agafat aquest lluç de palangre, i ell me’l
ha preparat i netejat.
Pelem les patates, les pastanagues i la ceba. Netegem el
pebrot.
Posem oli a la safata, afegim totes les verdures
laminades. Posem un pols de sal i una raig més oli per damunt. Afegim els alls
i la fulla de llord. Ara és el torn d’un bon raig de vi blanc.
Posem a coure dalt i vaig a 180º, 45 m.
Si ja comença a rossejar, podem afegir-hi el peix
damunt. Posem una mica de julivert tallat fi i ho deixem coure 25 m .
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 80 m
Temps de cocció: 70 m
Ho maridem amb: Vi blanc, Mabre 2021.