Tipus de cuina: mediterrània, de proximitat i de
qualitat. Amb productes eco i de km0.
Xef: Joan Riba
Local: acollidor, modern i a primera línia de mar
Producte: Fresc, eco, km0 i proximitat
Tracte: proper i un servei de qualitat. El Joan n’és el propietari i
xef. S’arremanga les mànigues i cap a la planxa s’ha dit. Tapes i menú de qualitat.
Que dir dels seus productes? Els ous de màxima qualitat; cada mati mima les seves
gallines i guatlles per poder tenir productes de la millor qualitat. (tots els
seus animals gaudeixen de pati i camps per corre)
Especialitat: les anxoves, els ous, les tapes de peix fresc ...
Detalls
a tenir en compte: cap a l’estiu no hi aneu sense
reservar .... sempre te ple.
Preu
mig: 20/25 € (varietat de menús)
Què
fan que vulgui tornar-hi?: la seva manera de tractar a la
gent, els seus productes, el seu personal, la vista...