divendres, 4 d’octubre del 2013

Filet de porc amb salsa de xampinyons


Ingredients:

·         Filet de porc a talls
·         Sal, pebre
·         Nata liquida (cuinar)
·         Oli oliva
·         1 ceba petita
·         1 pot de xampinyons laminats (petit)
·         Ous de guatlla (guarnició)
·         Arròs salvatge (guarnició)
 

Procediment:

Tallem la ceba ben fina i la sofregim (amb oli d’oliva), un cop sigui rosseta, afegim els xampinyons. Deixem que coguin uns 10 minuts. Afegim una mica de sal i pebre. Ara hi posem la nata liquida i deixem que redueixi uns minuts.

Posem la planxa al foc, i quan sigui ben calenta hi posem els talls de filet. No el girem fins que sigui cuit, després deixem que cogui per l’altre banda. Un cop cuit, ho posem al plat, una mica de salsa per damunt i l’arròs i els ous de guatlla per acompanyament. 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció: 15 m + 10 m