Ingredients:
·
Filet de porc
a talls
·
Sal, pebre
·
Nata liquida
(cuinar)
·
Oli oliva
·
1 ceba petita
·
1 pot de
xampinyons laminats (petit)
·
Ous de
guatlla (guarnició)
·
Arròs salvatge
(guarnició)
Procediment:
Tallem la ceba ben fina i la
sofregim (amb oli d’oliva), un cop sigui rosseta, afegim els xampinyons. Deixem
que coguin uns 10 minuts. Afegim una mica de sal i pebre. Ara hi posem la nata
liquida i deixem que redueixi uns minuts.
Posem la planxa al foc, i quan
sigui ben calenta hi posem els talls de filet. No el girem fins que sigui cuit,
després deixem que cogui per l’altre banda. Un cop cuit, ho posem al plat, una
mica de salsa per damunt i l’arròs i els ous de guatlla per acompanyament.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15 m + 10 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15 m + 10 m