Ingredients:
12 talls de llom
1 ceba
100 gr de xampinyons (frescos o de llauna)
1 got de vi blanc (aquest cop espelt "mareny")
200 ml de nata líquida
julivert, sal, oli i pebre
1 ceba
100 gr de xampinyons (frescos o de llauna)
1 got de vi blanc (aquest cop espelt "mareny")
200 ml de nata líquida
julivert, sal, oli i pebre
Procediment:
Salpebrem els talls de llom i els saltegem en una paella amb un raig d'oli d'oliva. I els reservem a part.
Pelem i piquem la ceba a talls ben petits.
Netegem els xampinyons i els tallem a làmines o per la meitat.
Amb la mateixa paella on hem saltejat el llom i el mateix oli i sofregim la ceba, quan comenci a agafar color, aleshores hi afegim els xampinyons i els couen fins que siguin una mica rossets.
Hi afegim els talls de llom, i els ruixem amb el got de vi, i ho deixem reduir, fins que pràcticament desaparegui.
Afegim la nata i una mica de sal i pebre
Incorporem el julivert picat i ho deixem coure uns minuts més
Bona cuina.
Pelem i piquem la ceba a talls ben petits.
Netegem els xampinyons i els tallem a làmines o per la meitat.
Amb la mateixa paella on hem saltejat el llom i el mateix oli i sofregim la ceba, quan comenci a agafar color, aleshores hi afegim els xampinyons i els couen fins que siguin una mica rossets.
Hi afegim els talls de llom, i els ruixem amb el got de vi, i ho deixem reduir, fins que pràcticament desaparegui.
Afegim la nata i una mica de sal i pebre
Incorporem el julivert picat i ho deixem coure uns minuts més
Bona cuina.
(també podeu fer la recepta enlloc de vi blanc, amb sidra, cava, cervesa