Ingredients:
·
Cigrons
·
Aigua
·
Sal
·
bicarbonat
Procediment:
Els cigrons són un llegum
delicat, cal posar-los en remull en una
olla amb aigua tèbia, un xic de sal i un xic de bicarbonat, aquest remull previ ha de ser d’unes 12 h, després
els netegem i els esbandim bé. Tot seguit, posem una olla al foc amb aigua, i
quan arrenqui el bull hi afegim els cigrons, ho deixem coure lentament, no ha
de parar de bullir i si cal afegir-hi aigua, ha de ser calenta per no parar la
cocció. Ho remenem de tant en tant per comprovar la cocció, els posem al punt
de sal i quan siguin cuits, parem el foc i els podem escorre i servir.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 12h + 60/70 m
Temps de cocció: 50/60 m
Temps de preparació total: 12h + 60/70 m
Temps de cocció: 50/60 m