Ingredients:
·
400 g filet de vedella
·
Sal blanca/negra
·
Pebre
·
1 rovell d’ou
·
Mostassa en gra (Dijón)
·
Cogombrets petits
·
tàperes
·
1 ceba
·
1 petit raig oli
·
Pa per fer torrades
·
Unes gotes de tabasco
Procediment:
Es molt important que el filet sigui de molt bona qualitat, el piquem ben fi , lo
adient seria fer-ho amb ganivet, però jo ho he fet amb 3 passos al turmix, i ha quedat molt be, posem sal i pebre i ho reservem.
Posem a torrar el pa.
Ara tallem ben petit la ceba, els cogombrets i les
taperes, ho barregem en un vol juntament amb la carn picada. Ara també afegim
el rovell d’ou, la mostassa, el tabasco i ho ben barregem, afegim un raig oli i si ho creiem oportú afegim més sal i més pebre. (va a gustos...)
Ja podem servir.! Ha quedat excel.lent. També hi podeu
afegir anxoves, ou dur, herbes...
L'he fet senzill, sense gaires condiments, hi ha quedat bo de debò.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0 m
Ho maridem amb: Vi Negre Peralada : Finca Garriga