Ingredients:
·
1 Ceba
·
2 carrotes
·
Oli oliva
·
Cols de
brussel.les
·
Sal
·
1/2 tomàquet
ratllat
·
1 got vi
blanc
·
Aigua
·
xampinyons
Procediment:
Netegem les cols de
brussel.les, en traiem les fulles exteriors. Les bullim amb aigua i sal durant
10 m. Les traiem i les reservem.
Netegem els xampinyons, els
partim per la meitat i els sofregim una mica. Reservem.
Netegem la ceba i les carrotes
i les trinxem.
Posem oli d’oliva en una
cassola i sofregim a foc lent la ceba i les carrotes. Quan es comenci a daurar, afegim el tomàquet,
remenem i afegim el vi blanc, quan s’hagi evaporat l’alcohol, afegim ½ got aigua, les cols i els xampinyons. Ho deixem
coure a foc lent 25 /30 m. Un cop cuit deixem reposar
2 o 3 minuts i ja podem servir.
Per quantes persones: 4 p
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40/45 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40/45 m
Vi triat per acompanyar: viña
sol blanc