Ingredients:
·
100 grs ametlla marcona
·
Sal
·
Oli
·
1 gra all
·
8 tomàquets secs confitats en oli
·
Pasta (macarrons, campane,
spaguetti...)
·
Parmesà ratllat
·
aigua
Procediment:
Bullir la pasta segons instruccions del fabricant,
escorre i reservar.
Picar a la batedora les ametlles, els tomàquets i l’all.
Afegim un bon raig oli d’oliva en abundància
i un cop picat afegim el parmesà i remenem. Ja podem afegir-ho a la pasta.
Si us ha sobrat salsa, podeu posar-ho en un pot de
vidre, afegir-hi una mica més d’oli i és conserva uns 15 dies a la nevera.
Per quantes persones: 3 p
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 10/12m
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 10/12m
Vi triat per acompanyar: Cava Gramona.