Ingredients:
·
Faisà
·
Sal, pebre, oli
·
Conyac
·
2 gra all
·
Pinyons
·
Tàperes
·
Una mica de romaní
·
1 got tomàquet triturat
Procediment:
Netegem la carn i la tallem a quarts.
Pelem els alls i els piquem. Escalfem dos cullerades d’oli
en una cassola, hi afegim la carn i la daurem, salpebrem. Afegim els alls i
continuem la cocció 2 minuts més. Afegim després el romaní i el conyac; remenem
i deixem que s’evapori el alcohol. Després ja hi podrem posar els pinyons, el
tomàquet i les tàperes, deixem coure-ho 5 minuts més. És ara quan hi afegim un
got d’aigua, tapem la cassola i ho deixem coure uns 20 minuts més a foc lent.
Un cop cuit ja podem servir.
El faisà és una carn difícil de trobar a la carnisseria,
si no és per encàrrec. També ho podem fer amb pintada.
Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35 m
Vi triat per acompanyar: Masia Serra, negre.