dilluns, 19 de desembre del 2016

Espirals d'espelta amb ceba balsàmica i tomàquets secs




Ingredients:

·         Vinagre balsàmic
·         1 ceba
·         Oli
·         Sal
·         Tomàquet sec en conserva
·         Parmesà en pols
·         Espirals d’espelta 

Procediment: 

Posem a bullir la pasta segons les instruccions del fabricant, un cop cuita , escorre i reservar.
Tallem la ceba a lamines, agafem una paella, afegim una mica d’oli d’oliva i una mica de sal, ho remenem i ho deixem coure a foc lent 20 minuts tapat, afegim el oli balsàmic i ho remenem i ho deixem coure 20 minuts més, fins que veiem que té una textura com de caramel.
Ara hi afegim el tomàquet sec tallat a làmines, remenem, deixem coure 5 minuts més i afegim una mica de parmesà i ja hi podem afegir la pasta, remenem i ja podem servir.
Un cop en el plat, hi podem afegir més parmesà si ho volem. 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  35/40 m
Temps de cocció: 28 m
 

Vi triat per acompanyar: Blanc. Hugas de Batlle. 30.70.