Ingredients:
·
Vinagre balsàmic
·
1 ceba
·
Oli
·
Sal
·
Tomàquet sec en conserva
·
Parmesà en pols
·
Espirals d’espelta
Procediment:
Posem a bullir la pasta segons les
instruccions del fabricant, un cop cuita , escorre i reservar.
Tallem la ceba a lamines, agafem una
paella, afegim una mica d’oli d’oliva i una mica de sal, ho remenem i ho deixem
coure a foc lent 20 minuts tapat, afegim el oli balsàmic i ho remenem i ho
deixem coure 20 minuts més, fins que veiem que té una textura com de caramel.
Ara hi afegim el tomàquet sec tallat a
làmines, remenem, deixem coure 5 minuts més i afegim una mica de parmesà i ja
hi podem afegir la pasta, remenem i ja podem servir.
Un cop en el plat, hi podem afegir més
parmesà si ho volem.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35/40 m
Temps de cocció: 28 m
Temps de preparació total: 35/40 m
Temps de cocció: 28 m
Vi triat per acompanyar: Blanc. Hugas de Batlle.
30.70.