Ingredients:
·
5 escalunyes
·
Pasta: espirals d’espelta (més fàcils de digerir)
·
Sal, oli
·
2 cullerades de tomàquet
concentrat
·
8 tomàquets secs
Procediment:
Aquest cop he fet esperiments... El
dia abans he posat els tomàquets secs en remull amb aigua, al mati, els he tret
l’aigua i els he posat en un got amb oli d’oliva a la nevera. (hi ha estat 2h ).
Posem a bullir la pasta els seus
minuts de cocció.
Escorre el oli dels tomàquets,
els farem servir per sofregir les escalunyes.
Tallem les escalunyes i els tomàquets a làmines.
Posem a coure les escalunyes en
una paella amb oli que hem tret dels tomàquets, ho deixem coure 10m , després
hi afegim els tomàquets secs i el tomàquet concentrat, remenem, posem a foc baix
i ho deixem fer xup xup 10 minuts. Posem a punt de sal.
Posem escorre la pasta i ho
aboquem a la paella, remenem i ja podem servir
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 10m + 25 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 10m + 25 m
Vi triat per acompanyar: Jardins
de Perelada