dijous, 24 de juliol del 2014

Pasta amb ceba i tomàquet sec





Ingredients:

·         5 escalunyes
·         Pasta: espirals d’espelta  (més fàcils de digerir)
·         Sal, oli
·         2 cullerades de tomàquet concentrat
·         8 tomàquets secs 

Procediment:

Aquest cop he fet esperiments... El dia abans he posat els tomàquets secs en remull amb aigua, al mati, els he tret l’aigua i els he posat en un got amb oli d’oliva a la nevera. (hi ha estat 2h ).
Posem a bullir la pasta els seus minuts de cocció.
Escorre el oli dels tomàquets, els farem servir per sofregir les escalunyes.
Tallem les escalunyes  i els tomàquets a làmines.
Posem a coure les escalunyes en una paella amb oli que hem tret dels tomàquets, ho deixem coure 10m , després hi afegim els tomàquets secs i el tomàquet concentrat, remenem, posem a foc baix i ho deixem fer xup xup 10 minuts. Posem a punt de sal.
Posem escorre la pasta i ho aboquem a la paella, remenem i ja podem servir

 Per quantes persones: 3 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  10m + 25 m

Vi triat per acompanyar: Jardins de Perelada