dimarts, 25 de febrer del 2014

Espaguetis al pesto de rúcola


 
 
Ingredients:
·         Espaguetis d’espelta
·         60 gr rúcola
·         15 gr nous
·         Oli oliva
·         50 gr de parmesà
·         1 gra d’all
·         Pebre, sal 
Procediment:
Retem  les fulles de rúcola, en guardem dos o tres per la decoració i la resta les posem al vas de la batidora amb les nous pelades, el parmesà, el oli, el gra d’all i una mica de pebre i sal. Ho triturem tot fins a obtindré una salsa homogènia. Reservem.
Posem a coure la pasta, segons les instruccions del fabricant, deixem que quedi al punt i ho posem a escorre.  Col.loquem els espaguetis en una plata,  hi posem damunt la salsa, ho barregem bé i ja podem servir.
Vaig quedar parada de lo suau i gustós que queda. La pasta és garantia d’èxit i a més és nutritiva i saludable.
Aquest pesto és diferent del tradicional (tradicional albahaca i pinyons) i també podríem canviar les nous per pistatxos. 
Per 3 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  8 m
 
Vi triat per acompanyar:  Albet i Noya * Xarel.lo * Ecològic, collit a mà.