Ingredients:
·
Macarrons bullits
·
Tàperes
·
Olives negres i blanques
laminades
·
Formatge parmesà laminat
·
Petits brots tendres
·
Tonyina en conserva
·
cogombre
·
panses
·
vinagre de mòdena
·
Sal
·
Oli
·
vinagre
Procediment:
En un vol posem els brots tendres i els macarrons
bullits. Barregem.
Tallem a daus el cogombre.
Al vol ja hi podem anar afegint tots els altres
ingredients, les olives, la tonyina, les taperes, les panses. Ho remenem be,
afegim sal, oli i vinagre. Ara ja quan estigui ben barrejat afegim damunt una
mica del parmesà. Bona cuina.
(si volem també hi podem posar una mica de pebre)
Per quantes persones: 2/3
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m (si tenim tots els ingredients a punt)
Temps de cocció: 0
Temps de preparació total: 15m (si tenim tots els ingredients a punt)
Temps de cocció: 0
Ho maridem amb: Cervesa artesanal : Eidos Beer