dimarts, 18 de setembre del 2018

Arròs de conill i rossinyols


Ingredients:

·         400 g arròs de pals

·         1 ceba

·         1 gra d’all

·         ½ conill a talls

·         1 got de tomàquet triturat

·         1 pebrot verd petit i algún pèsol

·         10/12 rossinyols  

·         Sal, oli, pebre





Procediment:

Per començar en una cassola sofregim el conill, posem a punt de sal i pebre, quan sigui ros el reservem.

Ara a la mateixa cassola , ara sofregim la ceba ben picada petita  i un gra d’all .

Un cop rosa, afegim un got petit de tomàquet triturat i el pebrot verd a daus.

Posem a bullir l’aigua.

Netegem els bolets, amb l’ajuda d’un pinzell, en tallem una mica la punta i els partim per la meitat, deixant-los a punt per després afegir-ho al arròs.

Ara posem l’arròs, l’àvia sempre ho feia així:  un punyat per persona i un de regal ... remenem, i deixem rossejar 2/5 m.  Ara ja hi podem afegir l’aigua. Recordeu que l’arròs normalment son 20 m. Per tant quan faltin 15 minuts i afegim els bolets (si voleu prèviament els podeu saltejar).

Apaguem el foc i servim en 2 minuts. Bona cuina



Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m



Ho maridem amb:  Mas llunes, blanc Maragda.