dimarts, 3 d’abril del 2018

CALMA XIXA - ST. ANTONI DE CALOGE

 

 

 
Calma Xixa
Passeig Josep Mundet,5
St. Antoni de Calonge
 
 
Tipus de cuina: Pinchos i amanides.
Local: acollidor i ben decorat.
Producte: pinchos i embotits. amanides.
Tracte: Molt correcte.
Detalls a tenir en compte: Per fer-hi un most i una copa.

STEAK TARTAR VERSIO 3 + FOIE

 
 
Ingredients:
·         250 g filet de vedella
·         Cogombres
·         Tàperes
·         Sal
·         Pebre
·         Tabasco
·         Culleradeta de ketxup
·         Culleradeta de maionesa
·         Culleradeta de mostassa
·         Rovell d’ou cru
·         Torrades
 
Procediment:
Vaig fent versions del steak tartar, totes elles boníssimes pel meu gust, si el producte és de bona qualitat.  Aquest cop no hi he posat ceba.
Tallem el filet a daus ben fins. Ho posem en un vol.
Tallem la resta d’ingredients.
Ara ho barregem al vol tot junt, posem a punt de sal, pebre i al gust del tabasco.
Quan ho tinguem tot ben barrejat, ho posem damunt d’unes bones torradetes. I després ja hi podem ratllar el foie.
Bona cuina! 
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció:  0 m
 
Ho maridem amb:  La nena. Vi blanc.