dijous, 4 de febrer del 2021

Arròs amb calamars de potera

 



Ingredients:

* 4 calamars de potera
* 1 pebrot verd
* 3 cullerades de tomàquet triturat natural
* 3 cullerades de sofregit de ceba Quim Matas
* 1 pot de caldo de peix Pescadors de Roses
* oli, sal, conyac, pebre, all


Procediment:

Netegem els calamars i el tallem a daus.
Tallem el pebrot verd i el all ben petit.
En una cassola posem a sofregir els calamars amb un bon raig d’oli d’oliva, posem sal i un pols de pebre. Quan sigui ros ja hi podem afegir el pebrot verd, ho deixem coure uns 20 m a foc baix. Ara afegim l’all i el tomàquet, deixem coure 10 m, afegim la ceba ja sofregida i un bon raig de conyac. Deixem que evapori l’alcohol i ho deixem coure tot junt uns 30 m més.
Posem a bullir el caldo.
Afegim l’arròs i ho rossegem. Ara ja podem afegir el caldo, posem a punt de sal i ho deixem coure 20m. Apaguem el foc, deixem reposar 2 m. I ja podem servir


Per quantes persones: 4 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 1h30
Temps de cocció: 10m + 20 m + 10 m + 30 m + 20 m

Ho maridem amb: Pere ventura Brut Reserva.