dijous, 15 de febrer del 2018

Arròs caldòs de pobre

 

Ingredients:

·         1 ceba
·         1 tomàquet
·         3 gra d’all
·         Arròs
·         Caldo de verdures
·         5 salsitxes
·         8 talls de costella de porc (daus)
·         50 g pèsol
·         ½ pebrot vermell
 

Procediment:

Tallem la ceba i el pebrot ben petit.
Posem a la cassola un bon raig d’oli d’oliva i sofregim la carn. Posem a punt de sal i pebre. Un cop cuita la reservem a part.
Ara amb el mateix oli, sofregim la ceba i els alls, quan ja casi estigui rosa afegim el tomàquet ratllat i el pebrot, deixem que cogui uns 30 m o fins i tot més si ho volem, ja que com més concentrat quedi més gustós serà , ara ja podem afegir-hi els pèsols i la carn.
Posem a escalfar el caldo.
Afegim l’arròs i el deixem rossejar una mica, afegim el caldo, abaixem una mica el foc, posem a punt de sal i pebre, i ho deixem coure 20m. Apaguem el foc, deixem reposar 1 m i ja podem servir. 

Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 15 m + 12 m+ 30 m + 20 m

Ho maridem amb: Peralada 3 Fincas.