Ingredients:
·
1 ceba
·
1 tomàquet
·
3 gra d’all
·
Arròs
·
Caldo de verdures
·
5 salsitxes
·
8 talls de costella de porc (daus)
·
50 g pèsol
·
½ pebrot vermell
Procediment:
Tallem la ceba i el pebrot ben petit.
Posem a la cassola un bon raig d’oli d’oliva i
sofregim la carn. Posem a punt de sal i pebre. Un cop cuita la reservem a part.
Ara amb el mateix oli, sofregim la ceba i els alls,
quan ja casi estigui rosa afegim el tomàquet ratllat i el pebrot, deixem que
cogui uns 30 m o fins i tot més si ho volem, ja que com més concentrat quedi més
gustós serà , ara ja podem afegir-hi els pèsols i la carn.
Posem a escalfar el caldo.
Afegim l’arròs i el deixem rossejar una mica, afegim
el caldo, abaixem una mica el foc, posem a punt de sal i pebre, i ho deixem
coure 20m. Apaguem el foc, deixem reposar 1 m i ja podem servir.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 15 m + 12 m+ 30 m + 20 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 15 m + 12 m+ 30 m + 20 m
Ho maridem amb: Peralada 3 Fincas.