divendres, 8 de febrer del 2013

Filet de porc amb salsa de vi blanc




Ingredients:

·         Filet de porc
·         1 got vi blanc
·         Sal, pebre, oli oliva
·         1 ceba
·         Una mica de farina
·         1 got aigua
·         1 gran all
·         Una fulla llorer 

Procediment:

Piquem la ceba ben fina, i la posem a coure amb un raig d’oli oliva. Quan estigui daurada, afegim el llorer, l’all, sal, una mica de pebre, el vi , l’aigua i la farina (2 cullerades) (dissoldre la farina abans amb el vi o l’aigua). O anem remenant i ho deixem coure uns 10/12 m.
Mentre, coure els talls de filet de porc a la planxa.
Un cop cuits, hi afegim la salsa al damunt.  (si volem podem triturar tota la salsa sense la fulla del llorer, tot i que així també queda bo)
 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25m
Temps de cocció:  10/12m – 5/10m