Ingredients:
·
Filet de porc
·
1 got vi
blanc
·
Sal, pebre,
oli oliva
·
1 ceba
·
Una mica de
farina
·
1 got aigua
·
1 gran all
·
Una fulla
llorer
Procediment:
Piquem la ceba ben fina, i la
posem a coure amb un raig d’oli oliva. Quan estigui daurada, afegim el llorer,
l’all, sal, una mica de pebre, el vi , l’aigua i la farina (2 cullerades)
(dissoldre la farina abans amb el vi o l’aigua). O anem remenant i ho deixem
coure uns 10/12 m.
Mentre, coure els talls de
filet de porc a la planxa.
Un cop cuits, hi afegim la
salsa al damunt. (si volem podem
triturar tota la salsa sense la fulla del llorer, tot i que així també queda
bo)
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 10/12m – 5/10m
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 10/12m – 5/10m