Ingredients:
·
Cogombrets en conserva
·
Olives laminades
·
Arròs de Riumors
·
Carrotes
·
2 ous bullits
·
Tonyina en conserva d’oli
·
Oli
·
sal
Procediment:
Tallem les carrotes, les laminem i les posem a bullir.
Un cop cuites reservem i deixem refredar.
Bullim els ous, els pelem, els ratllem i reservem.
Tallem els cogombrets.
Bullim l’arròs 20 minuts amb un pols de sal i un raig d’oli, Un cop cuit deixem refredar
i posem a escorre.
En un bol ja podem posar l’arròs, els ous ratllats,
les carrotes, les olives i el cogombrets i la tonyina, remenem , posem oli i un
pols de sal. Ja podem servir.
Per quantes persones: 4 persones i si ens en sobra ho
podem deixar a la nevera 2/3 dies.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 8 m + 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 8 m + 20 m
Ho maridem amb: Espelt Mareny, blanc del 2015. (Sauvignon
blanc i Garnatxa Blanca).