dimecres, 21 de desembre del 2016

Arròs a la cassola amb conill i verduretes

 

Ingredients:
·         300 g conill tallat a ¼ i el fetge
·         10/12 mongetes tendres
·         arròs bomba
·         4/6 espàrrecs verds
·         1 ceba petita
·         ½ got de tomàquet triturat natural
·         1 gra all
·         Una mica de julivert
·         4 salsitxes
·         Oli oliva
·         sal 


Procediment:
Tallem la ceba ben petita.
Netegem les mongetes i els espàrrecs, reservem.
En una cassola hi posem un bon raig oli d’oliva i daurem el conill i les salsitxes. Retirem i reservem.
Afegir la ceba en el mateix oli que fèiem servir pel conill, quan sigui daurada, afegim el tomàquet ratllat i deixem que acabi de coure a foc lent, fins que quedi un bon sofregit de color fosc. Afegim les mongetes, el conill i les salsitxes. Remenem i afegim l’arròs i  deixem que rossegi uns 2 m. Ara ja podem posar l’aigua bullent i deixar-ho coure 20 m. 5m abans, podem afegir-hi una picada d’all i julivert i una mica del fetge del conill i els espàrrecs. Un cop cuit, deixem reposar 2 o 3 m.


Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció: 20m + 20m
 
 
Vi escollit:  Gran Feudo negre del 2011