Ingredients:
- llom (15 talls aprox)
- olives (sense pinyol i sense relleno), 3 o 4 carrotes, 8 o 10 cebetes petites
- 1 got de tomàquet triturat
- oli, sal
- 1/2 vi
- 1 o 2 gots aigua
- farina
Procediment:
Netegem les cebetes i les carrotes, i tallem les carrotes a rodanxes (aprox.: 1 cm)
Agafem el llom, l'enfarinem i el fregim, un cop fregit el deixem reposar.
Amb l'oli de fregir el llom, el posem a l'olla on farem la cocció i hi sofregim la ceba, un cop sofregida hi afegim el tomàquet, remenem i als 5 minuts hi afegim el vi, un cop hagi bullit uns 3 o 4 minuts, hi afegim el llom, les olives, les carrotes i les cebetes i un cop tot ben col.locat hi afegim 1 o 2 gots d'aigua (calenta), i ho deixem coure a foc lent uns 30 minuts, o fins que la carrota sigui cuita!. bona cuina