Ingredients:
* 1 iogurt natural o de gustos
* 3 ous
* 1 sobre de llevat (Royal)
* ½ mida de
iogurt de oli oliva
* ½ “ “
llet sense lactosa
* 3 “ de farina
* 2 “ de sucre blanc
* una mica de sucre morè
* una llimona
Elaboració :
La Lia avui s’ha estrenat a fer d’ajudant de cuinera!
Ratllem una mica de pell de llimona.
Escalfem el forn. (funció ventilador i calor a sota)
(180º)
En un vol, posem el ous, el sucre i la pela de llimona.
Ho barregem be. Afegim el iogurt. Ara afegim la farina tamisada. Barregem,
afegim el oli, la llet i el llevat. Remenem be, fins que quedi una massa homogènia.
Normalment forro el motllo amb paper de forn. Ara ja
podem afegir-hi la massa i damunt i posem un bon pols de sucre morè.
Ja podem posar a coure 50 m a 165 º
Bona cuina i bon profit!