Recepta que ha passat de la meva àvia a la meva mare i ara a mi!
Ingredients:
·
Ceba
·
Sal, oli
·
Popets
·
1 ceba
·
1 got de vi
blanc
Procediment:
Netegem bé els popets. Els
pelem. Tallem ceba a juliana.
Posem els popets en una cassola amb un raig d’oli a sofregir,
quan sigui rosos, hi posem la ceba a làmines i ho deixem coure uns minuts. Afegim
un got de vi blanc i ho deixem reduir.
Posem una mica de sal, deixem
que s’acabin de coure, afegim una mica d'aigua i ho deixem coure fins que agafin aquell color marronós, remenem bé i un
cop cuits, servim. Es un plat que pot durar 2 o 3 dies a la nevera.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 60 m
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 60 m