dimarts, 24 de setembre del 2013

Cuscús a la mediterrànea




Ingredients:

·         1 Tomàquet madur
·         1 ceba
·         ½ pebrot vermell
·         ½ pebrot verd
·         10/12 olives tallades a làmines sense os
·         Tàperes
·         Oli oliva
·         Mantega
·         Sal
·         cuscus 

 

Procediment:

Tallem a làmines les verdures. Agafem una paella, afegim un raig oli, posem els pebrots, la ceba i el tomàquet, deixem que cogui un 10 m. Afegim les olives, les taperes i posem a punt de sal. Ho deixem coure uns 20 minuts més a foc lent. Reservem.
Agafem una cassola, afegim aigua, un raig d’oli i un polsim de sal. Quan bulli ho retirem del foc. Afegim el cuscús (la mateixa quantitat que d’aigua). Ho remenem i ho deixem reposar un 3/5 minuts, veurem que va desapareixen l’aigua. I ara ho tornem a posar als foc uns 2 o 3 minuts amb una mica de mantega. Un cop fet això, ja ho podem barrejar amb les verdures i servir. 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 40 m
 
 
Dubtava de si m’agradaria el plat.... i ha quedat mot bò, el pròxim cop provaré amb curri

Foto: Carles Arnall