Ingredients:
·
3 pits pollastre (Empordanès)
·
Sal, oli, pebre
·
1 tall de pebrot escalivat
·
4 llesques de formatge
·
20 grs formatge ratllat
·
Una mica de pa ratllat
·
Julivert picat
·
1 ou
·
Unes fulles d’enciam
·
2 boines
·
¼ Ceba trinxada
Procediment:
Netegem el pollastre, en trèiem
les pells i els ossos, i el trinxem en cru (amb la picadora que no quedi molt
triturat) .
Tallem l’enciam petit.
En un vol posem: la carn del
pollastre, el formatge ratllat, la ceba trinxada, l’ou, un tall del pebrot
(trinxat), el julivert, una mica de sal i pebre i ho barregem bé. Formem 2
hamburgueses i les emboliquem amb paper film, ho deixem 30 m a la nevera perquè
quedin fermes.
Fem les hamburgueses a una paella
amb un raig d’oli oliva, 5 m per costat.
Tallem per la meitat les boines i
les torrem una mica.
Posem l’hamburguesa sobre la
boina, l’enciam, ceba balsàmica, la resta de pebrot , el formatge i si volem hi
afegim una mica de maionesa.
Per 2 persones.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: ceba: 30 m, hamburguesa 8/10 m.
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: ceba: 30 m, hamburguesa 8/10 m.
Vi triat per acompanyar: Sangre
de Toro