dijous, 21 de novembre del 2013

Pela de llimona a punt per fer coques/ Beneficis de la llimona... 
 


Amb el ritme de vida accelerat que portem, he decidit posar coses en pràctica que facilitin el dia dia. Aquí us en deixo una
Netegem be la/es llimona/es, ratllem tota la pela i la posem en bosses per congelar. Així en tenim a punt quan volem fer una coca.


Aixi mateix també us deixo una altre manera de fer-ho amb tota la llimona:
***************************************************************
Com utilitzar la llimona complet ?Perquè puguis treure tot el profit d'aquest meravellós fruit , només has de complir els següents passos :Renta la llimona. Posa-la en el frigorífic. Treure'l quan estigui ben congelat. Utilitza el ratllador per ratllar la llimona , sense pelar i ja està llest per consumirOn utilitzar la ratlladura de llimona congelat ?La tècnica de la llimona congelat podrà ser utilitzada en variades preparacions , com ara vins , sucs , amanides , sopes , gelats , arròs , salses , sushi , te, begudes fredes , aigua amb gel , coques , glops amb alcohol , etc .
Tots tindran un sabor realment especial i més, podràs gaudir de tots els beneficis de la llimona .Sense dubtes aquest element és un dels més usats en la gastronomia , ja sigui per a plats dolços o salats .
Per a qualsevol ocasió i època de l'any es pot emprar la llimona . Si penses que no t'agrada seu gust , prova-ho amb una mica de sucre en un got amb aigua o dissolt en alguna salsa o amanida . Et sorprendràs de la seva meravellós efecte adstingente i amarg alhora.La tècnica de la llimona congelat : aprofita tots els nutrientsLa pela de la llimona té de 5 a 10 vegades més quantitat de vitamina C que el seu suc .
Pensa en tot el que t'has estat perdent fins el moment! A més , les closques ajuden a eradicar elements tòxics del cos , sent un complement ideal per a qualsevol dieta per aprimar o desinflar-se.

També se sap que la llimona complet té interessants virtuts per tractar quists i tumors , així com també és un meravellós antimicrobià , ideal per a les infeccions , i antimicòtic , per curar fongs .
A més és eficaç contra paràsits intestinals , així com per a regular la pressió sanguínia .Segons algunes investigacions , la llimona ajuda en la lluita contra el càncer , ja que mata les cèl · lules canceroses de fins a 12 tipus d'aquesta malaltia .Sense dubte, la tècnica de la llimona congelat et brindarà tots els nutrients que fins al moment no estaves aprofitant al seu torn , aconseguiràs que els teus menjars i preparacions tinguin un sabor únic i diferent .