dissabte, 26 d’octubre del 2013

Pebrots de Padró




Ingredients:

·         Oli d’oliva

·         Sal Mandon

·         Pebrots de Padró

 

 

Procediment:

Tal com comenta el blog .... http://www.lacuinadesempre.cat/ :
El pebrot de Padró és una varietat de pebrot (Capsicum annuum) originària d'Herbón (parròquia de Padrón) a la província de La Corunya, a Galícia (Padró). Es tracta de pebrots de petites dimensions, entre uns 5 i no més de 10 cm, de color verd oliva a verd groguenc i que tenen com a particularitat gastronòmica, a més de la seva generalitzat intens sabor, el qual alguns exemplars resulten particularment picants (aproximadament entre un 10%-o fins i tot modernament menys, com s'explica baix-i un 25%). Tot i ser així, per aquí a l’empordà també n’hi ha...

Netegem bé els pebrots, els posem a coure en una paella amb un raig d’oli a foc lent, els anem remenant, i als 12/15 minuts ja seran cuits. Quan els emplatem, hi posem una mica de sal mandon pel damunt.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  12/15m