dimecres, 29 de juny del 2011

PEIX AL FORN


INGREDIENTS:

DORADA
2 TOMAQUETS
2 PATATES
1 CEBA
1/4 LLIMONA
1 GOT VI BLANC
SAL, PEBRE
OLI OLIVA

Procediment:

Netegem be l'orada, fem dos talls a banda i banda, posem sal i una mica de pebre.
Netegem les patates, els tomàquets i la ceba i ho tallem a lamines o talls fins.
Agafem la safata, hi posem una mica d'oli oliva, hi afegim les verdures tallades, i posem una mica de sal i pebre, i després hi afegim el peix damunt. Tornem a posar-hi una mica més d'oli.
Als dos talls que hem fet a cada peix, hi posem un tall ben fi de llimona.
Pre escalfem el forn 180º. Ho posem al forn, i quan ja comenci a fer xup xup, hi afegim el got de vi blanc. Ho deixem coure un 30 minuts, després donem la volta al peix, i ho deixem 30 minuts més

PERFUM DE VI BLANC 2010 (RAVENTÓS)


NOM: Perfum de vi blanc 2010.
PRODUCTOR:  Raventós i Blanc.
RAIM: Moscatel i Macabeu
REGIO: PENEDES

Aquest cop l'he degustat amb una raclette!! Bonisim!