dilluns, 28 de febrer del 2011

Casa Anita, un altre restaurant amb un encant "especial!"




Casa Anita. Cadaqués. c/ Miquel Roset, 16.- Tel. 972258471


SENSE CAP DUBTE VAREM GAUDIR MOLT DEL ÀPAT I DE L'ESTADA AL RESTAURANT

Primer varem passar pel davant, però no estàvem segurs d'entrar-hi.

Volíem triar un restaurant a Cadaqués diferent, no volíem un lloc típic que hi toqués el sol, tipus guiri, sinó que volíem un lloc per disfrutar i viure el ambient real de Cadaqués.

De bones a primeres, ja veus que serà un lloc diferent: té cartells que posa: cal reservar, no reservem ni per comiats, ni per grups, i abstenir-se PAPARAZZIS, i des de fora veiem tot tipus de fotografies al interior de gent famosa, i varem decidir entrar.


Doncs genial, això el primer!

D'entrada sinó tens reserva és difícil que hi puguis menjar (nosaltres varem tenir sort), després el Juanito, et col.loca allà on ell vol tan si tens reserva com sinó ( la única taula de 2 era lliure, sota la pissarra ens va dir ell), de seguida veus que és un personatge especial, com sempre, m'agrada introduir-me al món on vaig a menjar i vaig començar a mirar totes les fotografies del local i l' escrit que hi té al costat de la porta, que hi diu: Guillermo i Anita (la seva mare) varem començar obrir la casa pels treballadors i la gent del poble i va començar a tenir molta gent, amb la qualitat especial que ella els deia la carta, és sentava amb ells per fer-los sentir com de la família, i aixi ha seguit el Juanito.

Es va asseure al nostre costat i ens va aconsellar, i entre els tres varem decidir què menjar: de primer un carpaccio i una amanida,( de veritat el carpaccio el millor que he menjar mai, podeu veure la foto) i de segon varem compartir un llobarro a la planxa amb patates i unes gambes... uf ... que us puc dir, tot era boníssim i el vi? el vi blanc molt bo, era de la casa i català , i lo millor va ser com el va triar, diu: us en portaré un, i si no us agrada uns en porto un altre!!

El juanito tota l'estona estava per allà, fen broma a tort i a dret, però cal saber-lo entendre i gaudir del moment.

La cuina no té porta, i les cuineres també es posen pel mig en les converses

Hi havien 2 parelles que varen compartir taula (ja que ell a les taules llargues ... ho acabes compartint) i no els va fer del tot gràcia totes les seves converses, i quan al final les acabava dient: be que tinc feina eh-!! estic treballant!! Però nosaltres ens varem fer un tip de riure!

Els postres? també molts bons.

Preu aproximat: 35/40 e per persona. Ben segur que hi tornarem!!!!! Es difícil trobar llocs amb un encant així d'especial.

LLOCS AMB ENCANT: DYNAMIC


Molts de vosaltres ho recordareu, perquè casi tots els que anàvem al charly també hi passàvem, doncs bé he fet la descoberta del seu restaurant, ja feia temps que me'n parlaven molt bé i efectivament.. boníssim




Situat al cor de Figueres, c/ Monturiol 2. Tel. 972500003. Hi podeu fer una copa o una birra i sinó degustar els plats que tinguin del dia.

El Restaurant molt acollidor

Preu: 25/30 e