Ingredients:
* pit de
pollastre fet a la brasa
* 2 carrotes
* tomàquet triturat
* alfàbrega
* sal
* pebre
* espagueti
* oli oliva
* parmesà
* sofregit de ceba Quim Matas
* ¼ de pebrot vermell
Elaboració :
Com avui hem fet brasa (sempre que fem brasa ho fem, tambe coc més patates per després fer-ne una truita de patates més sana...), he aprofitat per coure-hi el
pit de pollastre. Un cop cuit. Deixem reposar i després el tallarem a talls ben
petits.
En una bona cassola, posem un raig oli i sofregim el
pebrot i afegim el pollastre ho rossegem
uns minuts, i ara afegim el tomàquet i una mica de sofregit de ceba. Ho deixo
coure 15m. Posem a punt de sal i un pols d’alfàbrega, si volem també podem
posar un polsim de pebre.
Ara posem a coure la pasta , tal com marca el seu fabricant.
Un cop cuita ho posem a escorre, guardem un pel del
suc. Ara ho afegim a la cassola i també amb el suc. Ho remenem 1 m. , afegim el
parmesà i ja podem servir!!
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 4 (si en feu de més ho podeu
congelar)
Dificultat: fàcil, sempre en faig de més 😉
Temps de preparació total: 40 m (amb el pollastre cuit ja és més ràpid)
Temps de cocció: 25/30 m
Ho maridem amb: La montesa 2020. Negre