divendres, 17 de març del 2017

Amanida freda d'arròs dels aiguamolls amb cogombrets i mostasa



Ingredients:

·         200 g Arròs dels aiguamolls
·         50 g Olives laminades
·         10/12 Cogombrets en conserva
·         1 llauna de Tonyina
·         Mostassa a l’antiga al natural
·         Formatge cadi laminat (el tallem  a quadrats)
·         Oli
·         sal

 

Procediment:

Bullim el arròs, posem a punt de sal. Un cop cuit, escorre, passar per aigua i deixar refredar.
Tallem els cogombrets a làmines.
En un bol ja hi podem posar l’arròs, els cogombrets, la tonyina , les olives, el formatge i ho ben remenem, ara hi afegim oli i sal al gust i la mostassa . Ho deixem reposar 1h perquè agafi més consistència. Si ens en sobre ho podem desar a la nevera 2/3 dies.

 Per quantes persones: ¾ persones

Dificultat: fàcil, pràctic
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  15m
 

Vi triat per acompanyar:  Negre. Tocat de l’ala