Del blog: aliterdulcia
Ingredients:
·
4 ous
·
250 gr
mantega desfeta
·
250 gr de
farina
·
1 cullera de
llevat (tipus cafè)
·
Pel glacejat
(1 clara d’ou, 200 gr de sucre glaç i unes gotes de llimona)
Procediment:
Posar a escalfar el forn a
180º
Batre bé la mantega amb el
sucre, fins aconseguir una barreja blanquinosa. Incorporar els ous, un a un. Barrejar-hi la farina amb la posició
més suau de la batedora. I posar-ho dins
el motllo (engrasar prèviament el motllo amb una mica de mantega al motllo perquè
no s’enganxi).
Deixar-ho coure uns 35/40 m a
180º.
Un cop cuit, treure del
motllo.
Preparar la glaça barrejant bé
tots els ingredients, i posar-ho damunt de la coca abans no és refredi.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35/40 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35/40 m