Ingredients:
· 400 g arròs de pals
· Sofregit de ceba "Quim Matas"
· 1 pebrot verd petit, 1/4 de vermell i una alberginia petita
· 2 tires de costellò
· 1 got de tomàquet triturat
· branca de romaní i una mica de cibolet
· 150 grs de ceps
· Sal, oli, pebre, caldo de verdures
Procediment:
Per començar en una cassola possem a coure el costellò a talls, posem a punt de sal i pebre, quan sigui ros el reservem. Posem en remull els ceps amb una mica d'aigua.
Tallem els pebrots i l'¡alberginia petits amb el turmix, ara a la mateixa cassola ho sofregim. Aquest cop no hi he posat all, a vegades no el digereixo be.
Un cop ha agafat color, afegim un got petit de tomàquet triturat i 2 cullerades de la ceba del Quim ! Deixem coure 20 m.
Posem a bullir el caldo de verdures. Colem els ceps i guardem l'aigua.
Al sofregit, deixem uns minuts i afegim també el bolets.
Ara posem l’arròs... remenem, i deixem rossejar 2/5 m.
Ara ja hi podem afegir els caldos. Recordeu que l’arròs normalment son 18 m.
Apaguem el foc i servim en 1 minuts. Per decorar si voleu hi posem una mica de romaní i una mica de cibolet. Bona cuina
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m
Avui degustarem un Cava Gramona .