Ingredients:
• 250 g mascarpone
• 3 iogurts grecs
• 100 g sucre moreno
• 4 galetes d’espelta
• 150 g gerds naturals
• Una cullerada de llimona
• 50 g festucs
Procediment:
Posem les galetes d’espelta en una bossa de plàstic i les aixafem fins que quedin fetes pols, ja ja! Reservem.
Triem la closca dels festucs.
Per fer el coulis de gerds: En un cassó hi posem els gerds, 75 g de sucre i la cullerada de llimona espremuda, ho deixem coure a foc lent 15 m, reservem i deixem refredar. ( Com m’ha agradat com ha quedat, no ho he passat per la batedora, però si voleu que quedi més fi ho podeu fer).
En un vol barregem el 25 g de sucre, el mascarpone i els iogurts grecs, amb una cullera suaument, fins que quedi una mescla homogènia.
Ara ja ho podem col.locar en copes: posem una mica de la pols de galeta, després damunt hi posem una cullerada generosa dels coulis i afegim la crema fins que quedi la copa plena. Posem una mica més de pols de galeta i 3 festucs a casa copa. Ho posem a la nevera i ben aviat ja ens ho podem cruspir!!!!
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa de l’empordà.
idees: del blog de cocinando amb neus @cocinandoconneus