Ingredients:
·
1 ceba
·
2 tomàquets
·
Sal, oli
oliva
·
1 tall
formatge de cabra fresc
·
gnoquis
Procediment:
Pelem la ceba i la tallem ben
fina.
Ratllem les tomates. Agafem
una paella, hi posem un bon raig d’oli d’oliva, afegim les tomates i la ceba, en fem un bon
sofregit. Quan ja sigui cuit, deixem que és refredi una mica. Ho passem pel
minipimer amb el formatge.
Escalfem una mica la salsa.
Posem a coure els gnoquis amb
un pèl de sal. En 1 minuts seran cuits (els que jo he comprat..). Escorrem la pasta, ho emplatem i posem la
salsa per damunt
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20m + 1m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20m + 1m
Aquest cop, ho hem acompanyat amb un vi negre jove de Sumaroca. Bona cuina!