Ingredients:
·
750 gr
philadlphia
·
250 ml nata
·
6 ous
·
300 gr de
sucre
·
Melmelada
·
Cullerada de
royal
Procediment:
Posem tots els ingredients en
un bol i ho remenem amb les barnilles manuals, fins que quedi una barreja sense
grumolls.
Escalfem forn 180 º.
Ho posem en un motllo rotllo o
quadrat (pintem abans el motllo amb mantega perquè no s’enganxi). Ho posem al
forn, els 15 primers minuts a coure per sota i després dalt i baix fins al 65 m
aproximadament.
Mitja hora després, ho trèiem
del forn, ho deixem refredar. Quan sigui fred ho posem a la nevera unes 3h.
Passat aquest temps, el trèiem de la nevera, i amb un motllo
tallador, en fem petits pastissets. I per damunt hi posem una mica del
melmelada.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 65 m
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 65 m
Aquesta és la recepta amb la que vaig participar al Concurs de Postres a El Far Empordà. Per cert, vaig guanyar. Moltes gràcies al Poble!!!