dimarts, 12 de novembre del 2013

Mini Pastissets de Formatge (Concurs de Postres a: El Far Empordà)






Ingredients:

·         750 gr philadlphia
·         250 ml nata
·         6 ous
·         300 gr de sucre
·         Melmelada
·         Cullerada de royal
 

Procediment:

Posem tots els ingredients en un bol i ho remenem amb les barnilles manuals, fins que quedi una barreja sense grumolls.
Escalfem forn 180 º.
Ho posem en un motllo rotllo o quadrat (pintem abans el motllo amb mantega perquè no s’enganxi). Ho posem al forn, els 15 primers minuts a coure per sota i després dalt i baix fins al 65 m aproximadament.
Mitja hora després, ho trèiem del forn, ho deixem refredar. Quan sigui fred ho posem a la nevera unes 3h.
Passat aquest temps, el  trèiem de la nevera, i amb un motllo tallador, en fem petits pastissets. I per damunt hi posem una mica del melmelada.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  75 m
Temps de cocció:  65 m
 
Aquesta és la recepta amb la que vaig participar al Concurs de Postres a El Far Empordà.  Per cert, vaig guanyar. Moltes gràcies al Poble!!!