dimecres, 10 de febrer del 2016

Fideus xinesos al wok amb verdures i soja




Ingredients:

·         Fideus d’arròs xinesos
·         ½ pebrot vermell
·         ½ carbassó
·         ½ porro
·         ¼ ceba
·         2 pastanagues
·         1 fulla de col - 1 branca d'api
·         Soja (en pot, líquida)
·         Oli oliva
·         sal

 

Procediment:

Posem l’aigua a bullir i quan ja arrenqui el vull abaixem el foc, posem els fideus, remenem i deixem que cogui 4 minuts. Escorre i passar aigua freda, reservar.
Tallem les verdures a bastonets. Tallem la fulla de col a tires petites (serà la ultima que afegim al wok).
Agafem el wok, posem un bon raig oli oliva, i quan sigui calent afegim les verdures, podem començar per les més dures i de mica en mica afegir-hi les altres. Afegim un bon raig de soja. Posem poca sal, ja que amb la soja ja queda fort de gust.
Quan ja estiguin al punts les verdures, afegim els fideus i un bon raig de soja més, deixem coure 2 o 3 minuts i remenem. Ja podem servir.
També hi podem afegim d’altres verdures, i fins i tot grans de sèsam, curry, cúrcuma...
 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció:  4 m+ 15/18 m + 3 m

Vi triat per acompanyar: Pere punyetes, negre.