dilluns, 24 de febrer del 2014

Pop amb patates (pop a la gallega 2)




Ingredients:

·         Pop envasat ja cuit (jo el trobo a can fabrega-petit rebost)
·         Sal gruixuda
·         Pimentón (la chinata)
·         Patates
·         Oli oliva
·         1 gra d’all
·         1 guindilla
 
Procediment:

Pelem les patates, les bullim i les tallem a rodanxes un cop fredes. Les col·loquem en un plat.

Tallem el pop ja cuit a rodanxes.

Pelem l’all i el laminem, tallem la guindilla. En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva daurem l’all i la guindilla, seguidament afegim el pop, i coguem uns minuts perquè així quedi calent. Repartim el pop sobre la patata amb el seu oli i per damunt hi posem una mica de “pimentón” i la sal. Ja podem servir.

Per 3  persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció:  20 m (patates) + 5 m

Vi triat per acompanyar: Verdejo “Aura”