dilluns, 4 d’octubre del 2010

Sopar regal (d'ajeg) al Restaurant Draps -Girona-



El passat dia 9 de octubre, 10 persones varem poder guadir del Premi que ens va tocar a la taula del sopar Ajeg-Estiu (http://www.ajeg.org/ http://www.ajegfigueres.blogspot.com/), el premi de la nostra taula va consistir ens un sopar degustació al Restaurant Draps de Girona (http://www.restaurantdrapsgirona.com/). Va ésser fantastic, us aconsellem d'anar-hi, aquí us en deixo l'adreça. Gracies Josep Maria.

Rossinyols de l'alt'empordà

Rossinyol

Ou de reig

Rossinyols!

Els bolets ja cuits!

Per fi, ja he trobat bolets aquesta temporada. Després de 4 h caminant, podem dir... que hem varem tenir per un petit àpat. Rossinyols, ceps i un ou de reig!! Benvingut octubre!

Ingredients:
  • Rossinyols/ou de reig
  • oli, sal
Procediment:

Netejem bé els bolets,els partim per la mitad o una mica més, i els passem per aigua, un cop eixuts, agafem una paella amb una mica d'oli, i els possem a coure, els deixem al foc fins que hagin tret tota l'aigua(del bolet) i els deixem que és fregeixin uns minuts més. Bona cuina.