Ingredients:
·
Arròs
·
Sal
·
Tonyina amb conserva amb oli d’oliva
·
Olives negre laminades
·
Olives blanques laminades
·
Formatge a daus
·
Pernil dolç brasejat a daus
·
1 ou
·
maionesa
Procediment:
Bullim l’arròs, sempre hi poso un raig d’oli d’oliva i
un all (l’avia sempre ho feia). Un cop cuit, escorre i deixar refredar.
Bullir l’ou, deixar-lo refredar i tallar a talls.
Un cop fred l’arròs ho aboquem en un vol, juntament
amb tots els ingredients, ara també hi podem posar un pols de sal i maionesa.
Posar en motllos i servir. Fresc i ràpid
per aquest dies d’estiu.
Per quantes persones:
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 20 m
Ho maridem amb: Avui toca, Estrella Damm