dilluns, 13 d’octubre del 2014

Magret d'ànec amb camagrocs, rossinyols i ous de reig


Ingredients:

·         Magret d’ànec
·         Rossinyols
·         Camagrocs
·         Ou de reig
·         Sal, oli oliva
·         Sal mandón
·         pebre
·         Gra d’all

 

Procediment:

En una apella a foc mig lent, hi posem el magret per la banda de la pell. Un cop cuit el reservem.
Netegem els bolets i dels ous de reig en trèiem la capa del barret.
A part,  amb un bon raig oli d’oliva, saltem el gra d’all i a continuació hi afegim els bolets i els deixem coure.
Finalment salpebrem tots els ingredients al nostre gust. Per emplatar-ho tallem el magret al nostre gust i ho presentem amb els rossinyols al costat.

Per quantes persones: 2.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 minuts
Temps de cocció:  25 minuts
 

Vi triat per acompanyar: 3 fincas Castell de Perelada