Ingredients:
·
Magret d’ànec
·
Rossinyols
·
Camagrocs
·
Ou de reig
·
Sal, oli oliva
·
Sal mandón
·
pebre
·
Gra d’all
Procediment:
En una apella a foc mig lent, hi posem el magret per
la banda de la pell. Un cop cuit el reservem.
Netegem els bolets i dels ous de reig en trèiem la
capa del barret.
A part, amb un
bon raig oli d’oliva, saltem el gra d’all i a continuació hi afegim els bolets
i els deixem coure.
Finalment salpebrem tots els ingredients al nostre
gust. Per emplatar-ho tallem el magret al nostre gust i ho presentem amb els
rossinyols al costat.
Per quantes persones: 2.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 minuts
Temps de cocció: 25 minuts
Temps de preparació total: 30 minuts
Temps de cocció: 25 minuts
Vi triat per acompanyar: 3 fincas Castell de Perelada