Ingredients:
·
Espàrrecs de marxa (pre cuits...
*)
·
2 ous
·
Un tomàquet de la pera
·
1 cogombre
·
Sal
·
Oli
·
enciam
Procediment:
*Els espàrrecs de marge quan n’és temporada i en trobo
molts, aprofito per netejar-los, tallar-los i pre coure’ls i posar-los al
congelador. Així dona gust poder menjar-ne un o dos mesos després (no els
guardo casi mai, més de 3 mesos...).
Netegem el tomàquet, el cogombre (m’agraden ben petitons...) i l’enciam.
Netegem el tomàquet, el cogombre (m’agraden ben petitons...) i l’enciam.
En una paella posem a escalfar els espàrrecs que he
trec del congelador 24h abans.
Mentre, preparem l’amanida i ho tallem i col·loquem al
plat
Ara només queda batre els dos ous i els afegim a la
paella, anem remenant, fins que els ous quedin casi quallats.
Emplatem i ja podem servir!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 10 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 10 m
Ho maridem amb: Avui toca aigua mineral Sant Aniol.