diumenge, 13 de novembre del 2011

Remenat de Cama-secs (Carmanyola, Carrereta, Marasmius oreades)


Ingredients:

Cama-secs
Sal, oli
2 ous

Procediment:
Netegem els bolets, els passem lleugerament per aigua, i els bullim uns 5 minuts, els posem a escorrem i després els fregim una mica en una paella amb una mica d'oli d'oliva
A part batem els ous, i un cop ben batut o posem amb els bolets, ho fregim i anem remenant.

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 5m
Temps de cocció: 10/12m

Els primers Bolets de la Temporada Pinetell (Lactarius Deliciosus) Fregits. Molts són anomenats "rovelló"


Ingredients:

Rovellons
Sal, oli
Julivert

Procediment:
Netegem els bolets, els passem lleugerament per aigua, i els tallem a quarts. Agafem una paella, posem un raig oli i els posem a coure, un cop cuits i podem posar una mica de julivert i si voleu també una mica d'all

Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 5m
Temps de cocció: 10/12m