dimarts, 14 de març del 2017

Amanida tèbia de quinoa i verdures



Ingredients:

·         Quinoa
·         ½ pebrot vermell
·         1 ceba petita de figueres
·         1 carbassó
·         1 branca d’api
·         Oli oliva
·         sal


Procediment:

Netegem be la quinoa amb aigua. Ara ja podem posar a bullir la quinoa utilitzant 2 volums d’aigua per 1 volum de quinoa. Posarem l’aigua a bullir amb un pols de sal, quan arrenqui el bull ja hi podem afegir la quinoa, abaixar el foc i quan la quinoa queda transparent ja la podem retirar del foc i escorre. Reservar.
Ara netegem les verdures (si volem em podem afegir de més tipus), les tallem a daus. Agafem el wok, posem un raig d’oli i ja hi podem afegir les verdures, les saltejarem uns 12/15 minuts, posem  a punt de sal i ja ho podem retirar.
Deixem que és refredi una mica i ja ho podem barrejar amb la quinoa i servir. Si ens en sobra, tranquil·lament ho podem deixar a la nevera 2/3 dies.  A mes si ho volem podem servir-la freda, tèbia o fins i tot calent. 

Per quantes persones: 2

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m
 

Vi triat per acompanyar: HB. Comafredosa 2018. Negre