Ingredients:
·
Quinoa
·
½ pebrot vermell
·
1 ceba petita de figueres
·
1 carbassó
·
1 branca d’api
·
Oli oliva
·
sal
Procediment:
Netegem be la quinoa amb aigua. Ara ja podem posar a bullir
la quinoa utilitzant 2 volums d’aigua per 1 volum de quinoa. Posarem l’aigua a
bullir amb un pols de sal, quan arrenqui el bull ja hi podem afegir la quinoa,
abaixar el foc i quan la quinoa queda transparent ja la podem retirar del foc i
escorre. Reservar.
Ara netegem les verdures (si volem em podem afegir de
més tipus), les tallem a daus. Agafem el wok, posem un raig d’oli i ja hi podem
afegir les verdures, les saltejarem uns 12/15 minuts, posem a punt de sal i ja ho podem retirar.
Deixem que és refredi una mica i ja ho podem barrejar
amb la quinoa i servir. Si ens en sobra, tranquil·lament ho podem deixar a la
nevera 2/3 dies. A mes si ho volem podem
servir-la freda, tèbia o fins i tot calent.
Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m
Vi triat per acompanyar: HB. Comafredosa 2018. Negre